Skip to main content

Pogosta vprašanja

 

Pogosta vprašanja

 

Pogosta vprašanja in odgovori vam ponujajo hitro rešitev vaših težav, na katere lahko naletite med spletnim nakupovanjem.

 

1. Pogosta vprašanja glede naročila

 

 • Spletna trgovina od mene zahteva vpis davčne številke. Ali lahko nakup opravim kot fizična oseba?

  Seveda. Spletna trgovina Work Foxx je namenjena pravnim in fizičnim osebam. Polje za vpis davčne številke ni obvezno in ga lahko preskočite.

 

 • Kakšno je stanje mojega naročila?

  Brez skrbi! V kolikor ste na e-poštni naslov prejeli potrditev naročila, bo le to kmalu pri vas. Ko bodo izdelki, ki ste jih naročili, odpremljeni oziroma ko bodo na voljo posodobitve stanja vašega naročila, vam bomo poslali e-pošto. Tam boste našli tudi številko za sledenje pošiljke.

 

 • Moja koda za popust ne deluje, kaj lahko storim?

  V kolikor vaša koda za popust ne deluje, preverite sledeče:

  – veljavnost oz. časovno omejitev kode;
  – omejitev kode na specifične izdelke ali prodajni segment;
  – kodo morate po vnosu potrditi.

  Se še zmeraj pojavljajo težave? Obrnite na info@work-foxx.com.

 

 • Ali lahko pri svojem naročilu uporabim več promocijskih kod/kuponov?

  Promocijske kode je pri posameznem nakupu mogoče uporabiti le enkrat, razen če je navedeno drugače. Pri posameznem naročilu lahko uporabite le eno promocijsko kodo.

 

 • Katero velikost naj izberem?

  Na splošno je najbolje, da začnete z velikostjo, ki jo izberete običajno, oziroma si pomagate z dokumenti, ki so priloženi vsakemu izdelku. Če niste prepričani, katera velikost vam bo najbolj ustrezala, nam pošljite e-pošto, da bi vam lahko dodatno svetovali. Če vam izdelek ne bo ustrezal, ga bomo z veseljem zamenjali, če bo na zalogi. Vsi naši produkti so narejeni po evropskih standardih. Tako se za izbiro velikosti uporablja evropska velikostna lestvica.

 

 • Ali lahko spremenim svoje naročilo, preden je odpremljeno?

  Oddano naročilo je mogoče spremeniti eno uro po prejemu plačila oz. naročila (v kolikor gre za plačilo po povzetju). Vse kasnejše spremembe niso mogoče. Naročene produkte pa lahko v roku 14 dni po prejemu vrnete in brezplačno zamenjate za drugo velikost.

 

 • Kdaj bo moje naročilo odpremljeno?

  Naročila so običajno odpremljena v 1–4 dneh po prejemu plačila. Dobavni rok se lahko podaljša v času praznikov in v obdobjih, ko so kurirske službe dodatno obremenjene zaradi povečanega števila paketov (božič, črni petek, ipd.)

 

 • Kje lahko najdem informacije o preteklih naročilih?

  Informacije o preteklih naročilih lahko najdete v svojem uporabniškem računu. Če ste pred tem naročali kot gost, informacije o preteklih naročilih na spletni strani ne bodo shranjene. Za informacije o preteklih naročilih lahko pa preverite potrditve preteklih naročil, ki ste jih prejeli po e-pošti.

 

 

2. Pogosta vprašanja glede dostave

 

 • Ali pošiljate v mojo državo?

  Seveda, distribucijo za nas pogodbeno izvaja kurirska službo DPD. Pakete dostavljajo po Sloveniji in Evropi. Točen strošek dostave glede na izbrano državo najdete v zavihku “Dostava”.

 

 • Koliko časa traja, da naročilo prispe v mojo državo?

  Od plačila do odpreme naročila običajno traja 1 do 3 dni, dostava pa traja dodatnih 2 do 5 delovnih dni.

 

 • Kaj naj storim, če moje naročilo še ni bilo dostavljeno?

  Podatke o pošiljki lahko preverite na povezavi https://www.dpd.com/si/sl/prejem-paketov/sledenje-paketu/ . Za preverjanje statusa paketa potrebujete 14-mestno sledilno številko paketa, ki ste jo prejeli na vaš elektronski naslov.

 

 • Ali lahko svojo pošiljko preusmerim na drug naslov?

  Če nas kontaktirate v dveh dneh po naročilu, lahko naslov dostave spremenimo. Ko prejmete sporočilo, da je vaša pošiljka na poti, se morate o preusmeritvi dogovoriti z dostavljalcem.

  Kurirska služba DPD omogoča preusmeritev paketa na drug kraj ali dan. To storite tako, da vpišete številko paketa v Follow My Parcel (https://www.dpd.com/si/sl/prejem-paketov/sledenje-paketu/). Po tem lahko izberete možnost, kdaj in kam želite, da vam kurirska služba dostavi paket. Pri preusmeritvi paketa na drug naslov se čas dostave paketa podaljša za en ali dva delovna dneva.

 

 • Ali stroški dostave vključujejo tudi uvozne dajatve, kot so pristojbine ali carinski stroški?

  Za vsa naročila iz držav zunaj EU lahko veljajo uvozne dajatve in davki, ki jih je treba plačati ob prispetju pošiljke in niso vključeni v stroške dostave. Carinski stroški se med državami razlikujejo. Če kupec potrebuje podrobne informacije o carinskih stroških, lahko te informacije pridobi pri lokalnem carinskem uradu.

 

 • Svoje naročilo želim personalizirati s tiskom / vezenjem. Kdaj bo odpremljeno?

  Personalizirana naročila se obdelujejo individualno. Standardnemu roku dobave se nato prišteje še od 5 do 7 delovnih dni, ki jih naš pogodbeni partner potrebuje, za personalizacijo. Natančen čas dobave je odvisen od časa v letu, zasedenosti tiskarja in čakalne vrste naročil.

  Podrobnejši opis možnosti personalizacije si lahko ogledate v naši spletni trgovini. Za dodatne informacije smo za vas dosegljivi na info@work-foxx.com.

 

 • Ali imate poslovalnico, kjer lahko oblačila pred nakupom pomerim?

  Žal prodajalne še nimamo. V kolikor želite, da vi ali vaši zaposleni oblačila pred nakupom pomerite nam pišite na info@work-foxx.com in zagotovili vam bomo vzorčne produkte.

 

 • Svoje naročilo bi osebno prevzel, kje lahko to storim?

  Osebni prevzem naročila brez predhodnega dogovora žal ni mogoč. Stremimo k poslovanju po pošti. V kolikor bo to mogoče, se vam bomo z načinom dostave kar se da prilagodili.

 

 

3. Pogosta vprašanja glede plačila

 

 • Katera plačilna sredstva sprejemate?

  Spletna trgovina omogoča naslednje načine plačila:

  – po predračunu (UPN nalogu), na račun podjetja;
  – plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, American Express);
  – preko sistema PayPal;
  – za naročila v Sloveniji ponujamo tudi plačilo po povzetju.

 

 

4. Pogosta vprašanja glede vračila

 

 • Ali lahko izdelek, ki je bil izdelan po meri, vrnem ali zamenjam?

  Ne, izdelkov po meri ni mogoče vrniti in zanje tudi ne povrnemo kupnine. Priporočamo, da se oblačila pred personalizacijo skrbno pomerijo. Po izbiri produktov vam bomo v potrditev poslali vizualizacijo produktov. Po določitvi končnega izgleda spremembe več niso mogoče.

 

 • Ali lahko izdelek, ki sem ga kupil na razprodaji, vrnem ali zamenjam?

  Da, izdelke, kupljene na razprodaji, lahko vrnete, če to storite v 14 dneh od nakupa.

 

 • Ali lahko izdelek vrnem in zamenjam za drugega, če mi naročena velikost ne ustreza?

  Da. Če velikost izdelka, ki ste ga prejeli, ni prava, nam pošljite e-pošto na naslov info@work-foxx.com in nam sporočite, katera velikost bi bila primerna za vas, da jo zamenjamo.

 

 • Kako vrnem kupljene izdelke?

  Če želite vrniti kupljene izdelke, nam pošljite e-pošto na naslov info@work-foxx.com in jih pošljite na naslov:
  Work Foxx, Jure Rajh s.p.
  Vreclova ulica 2
  2311 Hoče
  Slovenija
  Kontakt: +386 51 345 131

 

 • Kako dolgo traja, da dobim povračilo?

  Kupnina bo povrnjena takoj ali najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe.
  Podjetje lahko zadrži vračilo prejetih plačil, dokler blago ni vrnjeno oziroma dokler kupec ne predloži dokazila, da je bilo blago poslano nazaj. Stroški pošiljanja vrnjenega blaga ne bodo povrnjeni oziroma vključeni v vračilo kupnine.

 

 • Kakšni so roki za vračila?

  Kupec mora takoj oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu, da odstopa od naročila, blago vrniti podjetju na naslov našega skladišča: Work Foxx, Jure Rajh s.p., Vreclova ulica 2, 2311 Hoče, Slovenija. Šteje se, da je kupec blago vrnil pravočasno, če ga je poslal pred iztekom 14-dnevnega roka za vračilo (poštni žig mora biti v teh 14 dneh).

  Edini strošek, ki ga nosi kupec v zvezi z odstopom od naročila, so neposredni stroški vračila blaga. Ob vračilu blaga kupec pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter bančni račun, na katerega želi prejeti vračilo kupnine.

 

 

5. Pogosta vprašanja glede uporabniškega računa

 

 • Zakaj je dobro ustvariti račun?

  Z ustvarjanjem računa lahko upravljate s svojimi naročili, osebnimi podatki, popusti ter točkami programa zvestobe. Podjetje za registrirane uporabnike nudi tudi določene ugodnosti, o katerih boste obveščeni preko e-pošte.

 

 • Ali lahko izdelke naročam tudi, če nimam računa?

  V spletni trgovini Work Foxx lahko nakupujete kot gost ali kot registriran uporabnik. V kolikor se registrirate in ustvarite račun, lahko lažje spremljate zaključena naročila in poenostavite prihodnje naročanje.

 

 • Ne spomnim se svojega gesla.

  Če ste pozabili geslo, ga lahko ponastavite. Po kliku na gumb “prijava” se izpiše možnost spremembe gesla. Spletna trgovina vas bo enostavno vodila skozi proces spremembe.

 

 • Zakaj moram vpisati svojo telefonsko številko?

  Vašo telefonsko številko potrebujemo v primeru vprašanj v zvezi z vašim naročilom. Prav tako lahko vašo številko za klic uporabi dostavno podjetje.

 

 • Kakšen delovni čas imate?

  Kontaktirate nas lahko 24 ur na dan, 7 dni v tednu in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

 • Na koga se lahko obrnem, če imam vprašanja?

  Vedno nas lahko kontaktirate prek kontaktnega obrazca na dnu te strani, pošljete e-pošto na info@work-foxx.com ali pokličete na telefonsko številko +386 51 345 131.

 

 

6. Pogosta vprašanja glede izdelkov in zaloge

 

 • Kako vem, ali je izbrani izdelek na zalogi?

  Vsi izdelki, ki jih lahko naročite, so na zalogi. Izdelkov, ki niso na zalogi, prek naše spletne strani ni mogoče naročiti. Če želite izvedeti, kdaj bo izdelek spet na zalogi, pošljite e-pošto na info@work-foxx.com ali pokličite +386 51 345 131.

 

 • Ali lahko naročim tudi izdelke, ki trenutno niso na zalogi?

  Seveda, spletno mesto omogoča, da izberete možnost obveščanja, ko se izdelek vrne na zalogo. Za točen datum dobave nam pošljite e-pošto na info@work-foxx.com, mi pa vam bomo sporočili, kdaj lahko pričakujete pošiljko. Izdelki se bodo po vašem naročilu rezervirali in odpremili takoj, ko prispejo v skladišče.

 

 • Kaj lahko storim, če v trgovini ne najdem svoje velikosti oblačil?

  V kolikor v spletni trgovini ne najdete željene velikosti produkta, pošljite e-pošto na info@work-foxx.com ali pokličite +386 51 345 131. Določeni proizvajalci imajo zraven redne ponudbe na zalogi tudi omejene količine manjših in večjih produktov. Za določene produkte pa je možna tudi projektna proizvodnja.

 

 • Ali je možno dobiti vaše produkte popolnoma v barvah našega podjetja?

  Če potrebujete zadostno število produktov se lahko za vas opravi projektna proizvodnja po vaših željah in merah. Vse kar potrebujete je to, da izberete izdelek, ki vam je všeč ter nam posredujete barvne kombinacije, ki bi jih želeli vključiti v vaš produkt. Mi bomo za vas organizirali posvet z proizvajalcem, kjer se bodo določile podrobnosti, dobavni roki in cena artikla.

Kontakt
Prijava v račun
B2B registracija
Izkoristite ugodnosti za registrirane kupce!
Registriraj se
Košarica
Vaša košarica je trenutno prazna.
Znesek košarice

0,00