Skip to main content

Personalizacija delovnih oblačil

V podjetju Work Foxx poskrbimo za dovršen izgled in celostno podobo vašega podjetja. Želene izdelke lahko naredimo po meri ali jih personaliziramo s strojnim vezenjem in tiskom. Odločitve o tipu personalizacije sprejmemo skupaj z vami, na podlagi vaših želja, potreb in zahtev.

1. Projektna proizvodnja

V naši prodajni ponudbi najdete širok izbor kolekcij delovnih oblačil, ki so na zalogi in dobavljive takoj. Na podlagi zahtev in potreb kupcev, pa v sodelovanju z dobaviteljem in proizvajalcem osebne varovalne in zaščitne opreme oblikujemo in personaliziramo delovna oblačila in druge tekstilne izdelke po vaših željah in okusu.

Izdelke odlikuje visoka kakovost izdelave in materialov ter hitri dobavni roki, kar omogoča hitro prilagajanje potrebam posameznega naročnika. Za projektna naročila ni minimalnih količin. Dobavni roki se prilagajajo glede na zahteve kupca, količino naročila in zasedenost proizvodnje.

2. Personalizacija

STROJNO VEZENJE

Personalizacija delovnih oblačil in drugih korporativnih ter promocijskih izdelkov s strojnim vezenjem (šivanjem) je tehnika, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnostjo apliciranih motivov. Vezenje izdelkom doda eleganco, razkošen videz in unikatnost.

Vezenje izvajamo na delovne obleke, flise, majice s kratkimi in dolgimi rokavi, polo majice, halje, predpasnike, kape, brisače in vse ostale tekstilne izdelke na katere želite prenesti svojo celostno podobo ali promocijska sporočila.

CENA: Cena se pri vezenju določa glede na število vbodov igle v material. Tako se cena povečuje z velikostjo logotipa. Število barv pri vezenju ne vpliva na ceno.

KLASIČNO VEZENJE

Tehnika brendiranja, kjer vaš logotip ali promocijsko sporočilo všijemo na tekstil. Vezenje je trajno, izjemno obstojno in vašim oblačilom ali promocijskemu darilu zagotovi dodano vrednost in unikaten izgled.

3D VEZENJE

Tehnika 3D vezenja je primerna predvsem za promocijski material in darila, za katera želite, da izstopajo. Vašemu logotipu ali dizajnu doda dimenzijsko globino, ki jo dosežemo z dodatno plastjo pene. Tehnika 3D vezenja se uporablja predvsem pri šilt kapah.

TISK

Tisk velja za najbolj priljubljeno obliko personalizacije delovnih oblačil, oblačil za prosti čas in promocijskega tekstila. Vrsta tiska na produkte je odvisna od materiala, motiva, želja in količine. V sodelovanju s preverjenimi tiskarji ponujamo tudi HI-VIZ tisk z reflektivnimi, odbojnimi in fluorescentnimi barvami in z barvami, ki se svetijo v temi.

CENA: Cena tiska je odvisna od vrste tiska, velikosti logotipa in števila barv v logotipu ali reklamnem sporočilu.

DIREKTEN TISK (DTG)

DTG tisk je tehnika tiska, kjer se s pomočjo posebnih printerjev tiska direktno na tekstil. Prednost direktnega tiska na majice je možnost izdelave povsem unikatnih kosov oblačil. Ta vrsta tiska ni primerna za oblačila, ki so v večini narejena iz poliestra.

TERMO TISK (s preslikači, FLOK in FLEX folijo)

Tisk s folijo je vrsta tiska, kjer se poliuretanska folija s termično prešo odtisne na tekstil. Ta vrsta tiska je primerna za unikatne odtise v manjših količinah. Odtisnemo lahko motiv ali reklamno sporočilo v eni ali več barvah. Ta vrsta tiska ni primerna za oblačila, na katera se tiskajo motivi velikih dimenzij, saj na potiskanem delu izdelek ne diha.

SITOTISK

Sitotisk je tehnika tiska, kjer se preko sita barva nanaša direktno na tekstil. Primerna je za večje količine promocijskih izdelkov in vse vrste motivov. Velja za najpogosteje uporabljeno vrsto tiska, je cenovno ugodna in izjemno obstojna.

SUBLIMACIJSKI TISK

Sublimacijski tisk je tehnika, kjer barvila spremenijo svoje agregatno stanje v plinasto. Barvila sublimirajo in kot plin prodrejo v strukturo materiala. Tisk je primeren samo za oblačila in izdelke v beli barvi, katerih večinska sestava je poliester (minimalno 75% poliestera, zaželjeno pa več kot 90% poliestera). Ker barva postane del vlaken, potisk ne razpoka ali zbledi tudi po večkratnem pranju ali drugih mehanskih vplivih.

3. Kakšna mora biti grafična priprava za tisk ali vezenje?

Za hiter in kvaliteten tisk ali vezenje je še kako pomembna priprava datotek. Priporočamo, da se pošljejo vektorske datoteke s končnicami EPS, AI, CDR ali PDF, ki ne smejo biti kompresirane. Besedila je potrebno pretvoriti v krivulje, barve pa se definira v Pantone Color Guide (C) lestvici. Seveda pa vse to ni pogoj. Naši poslovni partnerji in grafični oblikovalci vam bodo pomagali pri pripravi in pregledu datotek, da bodo vaši izdelki takšni, kot si jih želite.

Kako najhitreje do svojih personaliziranih oblačil?

Izberite produkte, ki bi jih želeli personalizirati.

Naložite ali nam sporočite svoje želje glede dizajna.

Pred tiskom ali vezenjem vam v potrditev pošljemo grafično vizualizacijo.

Uživajte v svojih novih, personaliziranih oblačilih.

Želite kvaliteten tisk in vezanje, individualno obravnavo in ugodno ceno?
Pišite nam na info@work-foxx.com!
Kontakt
Prijava v račun
B2B registracija
Izkoristite ugodnosti za registrirane kupce!
Registriraj se
Košarica
Vaša košarica je trenutno prazna.
Znesek košarice

0,00