Skip to main content

Vračila

 

Pravilnik o vračilu

 

Pravilnik o vračilu blaga

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od prejema blaga v posest, družbi na elektronski naslov info@work-foxx.com nedvoumno in jasno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Kupec sme opraviti ogled in preizkus prejetega blaga le v obsegu kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v prodajalnah. Vsakršno “preizkušanje”, ki odstopa od navedenega, je mogoče šteti za uporabo blaga, kupec pa v skladu z devetim odstavkom 43. d člena ZVPot odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Na podlagi petega odstavka 43. člena ZVPot kupec nima pravice odstopati v primeru personaliziranih produktorv, saj gre za blago, ki se izdeluje po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam. Nadomestila za ceno personaliziranega produkta, ki vključuje graviranje, vezenje, tisk ali drugo modifikacijo, podjetje ne more ponuditi.

 

Navodila za vrnitev blaga

Potrošnik mora nemudoma oziroma najkasneje v 14 dneh po sporočilu, da odstopa od naročila podjetju vrniti blago na naslov: Work Foxx, Jure Rajh s.p., Parmova ulica 36, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo (preverja se poštni žig).

Potrošnik krije stroške vračila blaga, v primeru odstopa od pogodbe, če je potrebno. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bo družba opravila nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.

Podjetje ima pravico zadržati vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj. Stroški poštnine za vračilo blaga so nepovratni in strošek ne bo vključen v vračilo kupnine.

Kupec mora produkt vrniti ponudniku (Work Foxx, Jure Rajh s.p.) nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

V primeru, da se zaradi uporabe vrne blago brez originalne embalaže ali je blago poškodovano, lahko družba zoper kupca uveljavlja zahtevek za povračilo zmanjšanje vrednosti blaga.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek.

 

Je blago prišlo poškodovano?

V primeru, da prejmete pomanjkljiv ali poškodovan izdelek, nam pošljite e-poštno sporočilo na info@work-foxx.com s slikami, ki dokumentiranje napake, ki ste jo odkrili v 7 delovnih dneh po datumu dostave.

Prosimo, da nam ne pošljete nobenih poškodovanih izdelkov nazaj, ampak pošljite e-poštno sporočilo s slikami in jih bomo pregledali in odobrili brezplačno zamenjavo, če je to primerno.

Kontakt
Prijava v račun
B2B registracija
Izkoristite ugodnosti za registrirane kupce!
Registriraj se
Košarica
Vaša košarica je trenutno prazna.
Znesek košarice

0,00