Skip to main content

Nagradni program

 

Work Foxx nagradni program

 

Nagradni program podjetja Work Foxx strankam omogoča, da nakupujejo ugodneje. Strankam ponujamo nagrade v obliki popusta, ki ga lahko izkoristijo pri naslednjem nakupu. Odkrijte, kako si lahko zagotovite ugodnejše nakupe.

 

1. Ocene izdelkov

Zveste stranke po opravljenem nakupu povabimo, da napišejo oceno naših izdelkov, ki jih uporabljajo. Ocene objavljamo na naši spletni strani pod opisom izdelka. Vsako oceno izdelka nagradimo s kodo za 10 % popusta na naslednji nakup. Po oddaji ocene izdelka se koda avtomatsko posreduje na elektronski naslov, ki je bil naveden ob prijavi v sistem.

 

2. Ocene podjetja

Zveste stranke po opravljenem nakupu občasno povabimo, da napišejo oceno našega podjetja in nakupnega procesa na Googlu. Ocene so nato vidne vsem, ki nas iščejo v spletnih iskalnikih. Vsako oceno podjetja nagradimo s kodo za 10 % popusta na naslednji nakup. Po oddaji ocene podjetja se koda avtomatsko posreduje na elektronski naslov, ki je bil naveden ob prijavi v sistem.

 

3. Darilo ob prijavi na novice

Vsak teden pošljemo elektronsko pošto, v kateri vas obvestimo o naših akcijah, ugodnostih, izdelkih meseca in poučni vsebini, ki vam lahko pomaga pri pravilni izbiri delovne in zaščitne opreme. Ob prijavi na naše elektronske novice, vas nagradimo s kodo za 10 % popusta na naslednji nakup. Po prijavi na elektronske novice se koda avtomatsko posreduje na elektronski naslov, ki je bil naveden ob prijavi v sistem.

 

4. Nagradni program za naše ambasadorje

Vse zveste stranke, ki bodo širile dobro besedo o našem podjetju, bomo nagradili s posebno ugodnostjo. V kolikor nas boste priporočili novemu podjetju in bo vaše priporočilo rezultiralo v prodajnem sestanku ali predstavitvi prodajnega programa v tem podjetju bomo tako vas kot novo stranko nagradili s kar 20 % popusta na naslednji nakup. Povezavo z novo stranko lahko naredite preko elektronskega naslova info@work-foxx.com. Po opravljenem sestanku bo na vaš elektronski naslov posredovana koda za 20 % popusta.

 

*Popusti se med seboj ne seštevajo.

**Kode za popust ni mogoče uporabiti na izdelke v akciji, produkte meseca in trajno znižane izdelke.

***Kodo za popust, ki jo stranka prejme ob oddaji ocene izdelka, ocene podjetja in ob prijavi na novice je mogoče uporabiti le enkrat.

Za vse dodatne informacije in pomoč smo vam na voljo na telefonski številki +386 51 345 131 ali na elektronskem naslovu info@work-foxx.com.

Kontakt
Prijava v račun
B2B registracija
Izkoristite ugodnosti za registrirane kupce!
Registriraj se
Košarica
Vaša košarica je trenutno prazna.
Znesek košarice

0,00