Skip to main content

O nas

 

O nas

 

Preberite si več o nas in nas bolje spoznajte!

 

Kdo smo in kaj počnemo?

Za blagovno znamko Work Foxx se skriva mlada in ambiciozna ekipa posameznikov, ki od leta 2017 zagnano nabira izkušnje na področju malo in veleprodaje delovne in zaščitne opreme. Z nekoliko drugačnim in svežim pristopom želimo podjetjem zagotoviti kvalitetno svetovanje, pomoč in enostaven nakupni proces.

Smo uradni PSP oz. “Premium Sales Partner” za podjetje Lacuna d.o.o.. Lacuna Group je eden izmed največjih proizvajalcev in veletrgovcev z osebno varovalno in zaščitno opremo na področju bivše Jugoslavije in Europe. V naši ponudbi najdete blagovne znamke Lacuna, GetOut, Brokula, ATG, Coverguard, Base, Univet, BLS, Kratos Safety, Mercator Medical in mnoge druge.

Prodajni program zajema vse od promocijskega tekstila, oblačil za delo in prosti čas, delovnih in zaščitnih oblačil, obutve in profesionalne opreme za specifična in zahtevnejša opravila. Podjetje Work Foxx se ob navedenem poglobljeno ukvarja tudi z predstavitvami in prodajo zaščitnih rokavic blagovne znamke ATG®. Gre za tehnološko napredne in visoko kvalitetne zaščitne rokavice, ki jih preprosto morate preizkusiti.

Blagovna znamka Work Foxx deluje pod okriljem podjetja Work Foxx, Jure Rajh s.p..

 

Kontaktna oseba

Jure Rajh, vodja prodaje
Telefon: +386 51 345 131
E-mail: info@work-foxx.com
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jure-rajh/

 

Vrednote

Z individualnim pristopom in svetovanjem želimo s podjetji zgraditi dolgoročne partnerske odnose. Naše poslovanje temelji na znanju, poštenosti in zavezi, da se bomo iz napak učili in zmeraj poizkušali delati bolje.

 

Poslanstvo

Naše poslanstvo je poiskati in zagotoviti kvalitetne in ugodne rešitve za vsa podjetja, katerih zaposleni pri delu uporabljajo delovno in zaščitno opremo. Skozi proces svetovanja želimo na podlagi znanja in izkušenj ponuditi celovito izkušnjo in s pomočjo B2B spletne trgovine olajšati vsak nadaljnji nakupni proces.

 

Vizija

V poplavi ponudnikov delovne in zaščitne opreme želimo postati vaša prva misel in edina izbira, ko se boste odločili za nakup.

 

Kje se nahajamo?

Naše storitve opravljamo preko spleta in na terenu po vsej Sloveniji. Smo spletni trgovec, ki ponuja predstavitve in svetovanje na sedežu podjetja. Ker nimamo prodajnega prostora, vam zagotovimo vzorce, ki jih lahko pred nakupom brezplačno pomerite in preizkusite.

 

Sedež podjetja:

Work Foxx, Jure Rajh s.p.
Vreclova ulica 2
2311 Hoče
Slovenija, EU

 

Skladišče in distribucija:

Lacuna d.o.o.
Pustodol Začretski 18
49223, Pustodol Začretski
Hrvaška, EU

Kontakt
Prijava v račun
B2B registracija
Izkoristite ugodnosti za registrirane kupce!
Registriraj se
Košarica
Vaša košarica je trenutno prazna.
Znesek košarice

0,00