#B0677/

Nizki zaščitni čevlji MARATHON S3

Na zalogi
Dostava v 2-5 delovnih dneh
- 20%
109,00 
Prikaz cene:
Brez poštnine.
Najnižja cena v 30 dneh: 109,00 €.
Brez poštnine.
Najnižja cena v 30 dneh: 109,00 €.
Kratek opis izdelka
Nizki zaščitni čevlji Marathon imajo zaščitno kapico, so odporni na prodiranje vode ter imajo protizdrsen podplat, ki je odporen na predrtje.

Nizki zaščitni čevlji Marathon imajo zaščitno kapico in se uvrščajo v zaščitni razred S3. Narejeni so iz vodoodpornega tekstila s SmellStop antibakterijsko podlogo iz 3-D tkanine. Podložen jezik zagotavlja večje udobje in boljšo zaščito. Vložek z tehnologijo Dry'n Air zagotavlja večjo zračnost in poskrbi, da stopalo diha. Čevlji imajo dvoslojni podplat iz termoplastičnega poliuretana (TPU), ki je antistatičen ter zagotavlja izjemno protizdrsno zaščito na keramiki in kovini (SRC). Tehnologija Tpu-Skin® omogoča zmanjšanje trdote in debeline podplata do neverjetne mere, rezultat pa je večja prožnost in občutek, kot da bi hodili po mehki blazini.

Nizki zaščitni čevlji Marathon razreda S3 imajo antistatičen podplat in vložek. Podplat je odporen na vbode in ogljikovodike, peta delovnega čevlja pa absorbira energijo. Zgornji del čevlja je odporen na vpijanje vode.

Zunanji material: Vodoodporen tekstil
Podloga: 3-D mreža, tehnologija SmellStop, 100 % antibakterijska
Vložek: Tehnologija Dry'n Air
Podplat: Dvoslojni, termoplastičen poliuretan (TPU), tehnologija Tpu-Skin

Velikosti: 36 - 48
Barva: Črna z modrimi dodatki
Spol: Unisex
Proizvajalec: Base

Tehnične lastnosti: S3, SRC
Zaščita prstov: Zaščitna kapica (SB), kompozitna, SlimCap
Zaščita podplata: Varnostni vložek, neprebojni tekstil
Standard: EN ISO 20345: 2011

Opis standardov

Standard EN ISO 20345 določa osnovne zahteve in (neobvezno) dodatne zahteve za zaščitno obutev. Obutev, ki ustreza predpisu EN ISO 20345 mora imeti specifično obliko, zaščito prstov, protizdrsen podplat, ergonomske lastnosti, zgornje dele čevljev, trdnost ter mora ustrezati zahtevanim preizkusnim kriterijem. Zaščitna obutev s kapico je primerna za delo, kjer obstaja velika možnost poškodbe zaradi mehanskih vplivov.

Opis tehnologij

- Podloga s tehnologijo SmellStop®, ki preprečuje nastanek bakterij in glivic, ki se razvijejo v obutvi in so razlog za neprijetne vonjave.
- Tehnologija Dry'n Air® zagotavlja zračnost oziroma kroženje zraka v notranjosti obutve. Lahko je integrirana v fiksen ali odstranljivi vložek čevlja.
- Tpu-Skin® omogoča zmanjšanje trdote in debeline podplata do neverjetne mere, rezultat pa je večja prožnost in občutek, kot da bi hodili po mehki blazini.
- Kompozitna zaščitna kapica SlimCap®, ki je za 35 % tanjša v primerjavi s standardnimi zaščitnimi kapicami na trgu, zagotavlja večjo raven udobja v sodobnejšem dizajnu.

Nasvete za izbiro pravih delovnih čevljev za vaše potrebe najdete v segmentu "Nasveti strokovnjakov".

Pakete dostavljamo preko kurirske službe DPD. Dostavni čas za pakete je med 2 in 4 delovne dni.

Cene pošiljanja so odvisne od teže paketa:
Naročila pod 100 €: po ceniku navedenem spodaj
Naročila nad 100 €: brezplačna dostava

Teža paketa Cena transporta *
0 – 2 kg 3,00 €
2 – 5 kg 3,50 €
5 – 10 kg 4,20 €
10 – 15 kg 5,00 €
15 – 20 kg 6,00 €
20 – 25 kg 7,00 €
25 – 31,5 kg 8,50€

* navedene cene ne vsebujejo DDV

Za oddajo mnenja in oceno izdelka je potrebna prijava / registracija