#57308
Kolekcija STATION

Signalna kapa s ščitnikom STATION, Hi-viz oranžna

Kolekcija STATION
Na zalogi
Dostava v 2-5 delovnih dneh
15,02 
Prikaz cene:
Brez poštnine.
Najnižja cena v 30 dneh: 15,60 €.
Brez poštnine.
Najnižja cena v 30 dneh: 15,60 €.
Kratek opis izdelka
Signalna kapa s ščitnikom Station zagotavlja vidnost v slabih ali zmanjšanih vidljivostnih razmerah. Školjka iz ABS plastike nudi zaščito pred udarci.

Signalna kapa s ščitnikom kolekcije Station je atraktivnega izgleda. Izdelana je iz zračne bombažne tkanine, ki diha in preprečuje znojenje. Kapa ima na strani kovinske zračnike, ter je nastavljiva po obsegu glave. Za večje udobje je na notranji strani podložena z blazinicami EVA. Školjka iz ABS plastike nudi zaščito pred udarci. Kapa nudi odlično vidnost v slabih vremenskih ali zmanjšanih vidljivostnih razmerah.

Signalna kapa s ščitnikom Station je izdelana v skladu s standardom EN 812, ki določa zahteve glede zmogljivosti za zaščitne kape za industrijo. Zaščitne kape za industrijo so namenjene zaščiti uporabnika pred učinki udarca glave ob trd in mirujoč predmet, katerega resnost je taka, da lahko povzroči ureznine ali druge površinske poškodbe. Odsevni materiali in fluorescentne barve omogočajo identifikacijo in prepoznavnost delavcev, kar prispeva k večji varnosti na delovnem mestu.

Zunanji material: 100 % bombaž
Notranji material: Plastična školjka iz ABS, podložena z blazinicami EVA

Velikost: Univerzalna
Barva: Hi-Viz oranžna
Proizvajalec: Coverguard
Standard: EN812:2012

Standard EN 812 določa zahteve glede zmogljivosti za zaščitne kapice za industrijo. Zaščitne kape za industrijo so namenjene zaščiti uporabnika pred učinki udarca glave ob trd in mirujoč predmet, katerega resnost je taka, da lahko povzroči ureznine ali druge površinske poškodbe.

Oblačila visoke vidljivosti lahko personaliziramo s strojnim vezenjem ali tiskom. Več o personalizaciji lahko preberete v zavihku "Personalizacija" na dnu strani.

Pakete dostavljamo preko kurirske službe DPD. Dostavni čas za pakete je med 2 in 4 delovne dni.

Cene pošiljanja so odvisne od teže paketa:
Naročila pod 100 €: po ceniku navedenem spodaj
Naročila nad 100 €: brezplačna dostava

Teža paketa Cena transporta *
0 – 2 kg 3,00 €
2 – 5 kg 3,50 €
5 – 10 kg 4,20 €
10 – 15 kg 5,00 €
15 – 20 kg 6,00 €
20 – 25 kg 7,00 €
25 – 31,5 kg 8,50€

* navedene cene ne vsebujejo DDV

Za oddajo mnenja in oceno izdelka je potrebna prijava / registracija