#42-848 AD-APT BL/

Rokavice ATG MaxiFlex Endurance AD-APT z granulami (posamezno pakiranje)

Na zalogi
Dostava v 2-5 delovnih dneh
7,25 
Prikaz cene:
Brez poštnine.
Najnižja cena v 30 dneh: 7,25 €.
Brez poštnine.
Najnižja cena v 30 dneh: 7,25 €.
Kratek opis izdelka
Delovne rokavice ATG MaxiFlex Endurance AD-APT so namenejene za natančno delo v suhem okolju. Tehnologija AD-APT hladi roke in zmanjšuje znojenje.

Delovne rokavice ATG MaxiFlex Endurance AD-APT so namenejene za natančno delo v suhem okolju. Zahvaljujoč tehnologiji AD-APT hladijo roke in zmanjšujejo znojenje. S silikonskimi mikro točkami na dlaneh, ki preprečujejo drsenje, izboljšajo vzdržljivost in omogočajo nežnejši prijem. Rokavice so v oranžni barvi za boljšo vidljivost. Delovne rokavice ATG MaxiFlex Endurance AD-APT so kompatibilne za delo z zasloni na dotik.

Premaz: Na dlaneh premaz iz nitrilne mikropene, z mikro točkami na dlaneh
Debelina: 1,1 mm
Dolžina: 25 cm
Barva: Oranžno-črna
Razpoložljive velikosti: 6–11
Standardi: EN420, EN388 4131A

Tehnologije ATG

AD-APT®: najinteligentnejša tehnologija hlajenja, ki roke v rokavicah ohranja hladne, suhe in produktivne.Rokavice s to tehnologijo zagotavljajo 31% hladnejše roke v primerjavi s standardnimi rokavicami.

AIRtech®: tehnologija je postavila standard za zračnost rokavic. Zasnovana in izdelana je za izboljšanje udobja z odpravljanjem toplote, ki se nabira v rokavici. Omogoča, da se rokavice nosijo dlje in udobneje. Tehnologija omogoča 360-stopinjsko dihanje roke.

DURAtech®: tehnološka platforma, ki omogoča daljšo obstojnost rokavic ATG. Rokavice so pralne in zagotavljajo enak nivo zaščite skozi vse življenjsko obdobje. Tako so ekonomsko učinkovitejše od cenejših proizvodov.

GRIPtech®: tehnologijo omogoča zaključni premaz, ki na površinski plasti ustvari "mikro pike", ki omogočajo varnejši oprijem. Poleg tega zmanjšuje utrujenost rok, ki je povezana s pomanjkanjem ustreznega oprijema. Da bi dosegli visoko učinkovit učinek, se patentirana prevleka nanaša samo na mesta, kjer je to potrebno, da bi izboljšali in maksimizirali prožnost in spretnost rok.

ERGOtech®: rokavice s tehnologijo delujejo kot druga koža. ERGOtech® se osredotoča na najboljšo ergonomsko obliko, prileganje in občutek pri delu. Zasnovan je tako, da posnema naravno obliko roke ter zagotavlja izjemno prožnost, spretnost in otipljivost.

HandCare®: s strani organizacije Skin Health Alliance dermatološko testirane rokavice, pred pakiranjem oprane, zagotovilo »sveže iz embalaže« na podlagi certifikata Oeko-Tex.

Izberite idealne rokavice z orodjem ATG GLOVE FINDER.

Podjetje ATG® se osredotoča na inovacije in kakovost ter oblikuje, razvija in proizvaja rokavice, ki izboljšujejo učinkovitost najbolj zapletenega delovnega orodja, roke. Več o podjetju si lahko preberete v prispevku, ki smo ga za vas pripravili v segmentu "Nasveti strokovnjakov".

Pakete dostavljamo preko kurirske službe DPD. Dostavni čas za pakete je med 2 in 4 delovne dni.

Cene pošiljanja so odvisne od teže paketa:
Naročila pod 100 €: po ceniku navedenem spodaj
Naročila nad 100 €: brezplačna dostava

Teža paketa Cena transporta *
0 – 2 kg 3,00 €
2 – 5 kg 3,50 €
5 – 10 kg 4,20 €
10 – 15 kg 5,00 €
15 – 20 kg 6,00 €
20 – 25 kg 7,00 €
25 – 31,5 kg 8,50€

* navedene cene ne vsebujejo DDV

Za oddajo mnenja in oceno izdelka je potrebna prijava / registracija