#44-3445/

Rokavice ATG MaxiCut Ultra z granulami

Na zalogi
Dostava v 2-5 delovnih dneh
16,09 
Prikaz cene:
Brez poštnine.
Najnižja cena v 30 dneh: 16,09 €.
Brez poštnine.
Najnižja cena v 30 dneh: 16,09 €.
Kratek opis izdelka
Delovne rokavice ATG MaxiCut Ultra z granulami zagotavljajo najvišjo stopnjo zaščite pred vrezninami pri delu v suhem okolju.

Delovne rokavice ATG MaxiCut Ultra z granulami zagotavljajo najvišjo stopnjo zaščite pred vrezninami pri delu v suhem okolju. Rokavice ATG MaxiCut Ultra z granulami (silikonskimi mikro točkami) na dlaneh preprečujejo drsenje, izboljšajo vzdržljivost in omogočajo nežnejši prijem.

Premaz: Na dlaneh premaz iz nitrilne mikropene, skupna debelina na dlaneh 1,1 mm
Dolžina: 25 cm
Barva: Modro-črna
Razpoložljive velikosti: 6–12
Standardi: EN 420, EN 388 4542C

Tehnologije ATG

CUTtech®: zagotavlja združitev visoko zmogljive preje in vlaken za različne ravni zaščite pred urezi in visoko stopnjo udobja in zadovoljstva uporabnikov. Vse rokavice s to tehnologijo imajo dodano trajno nitrilno ojačitev med palcem in kazalcem.

GRIPtech®: tehnologijo omogoča zaključni premaz, ki na površinski plasti ustvari "mikro pike", ki omogočajo varnejši oprijem. Poleg tega zmanjšuje utrujenost rok, ki je povezana s pomanjkanjem ustreznega oprijema. Da bi dosegli visoko učinkovit učinek, se patentirana prevleka nanaša samo na mesta, kjer je to potrebno, da bi izboljšali in maksimizirali prožnost in spretnost rok.

ERGOtech®: rokavice s tehnologijo delujejo kot druga koža. ERGOtech® se osredotoča na najboljšo ergonomsko obliko, prileganje in občutek pri delu. Zasnovan je tako, da posnema naravno obliko roke ter zagotavlja izjemno prožnost, spretnost in otipljivost.

HandCare®: s strani organizacije Skin Health Alliance dermatološko testirane rokavice, pred pakiranjem oprane, zagotovilo »sveže iz embalaže« na podlagi certifikata Oeko-Tex.

DURAtech®: tehnološka platforma, ki omogoča daljšo obstojnost rokavic ATG. Rokavice so pralne in zagotavljajo enak nivo zaščite skozi vse življenjsko obdobje. Tako so ekonomsko učinkovitejše od cenejših proizvodov.

AIRtech®: tehnologija je postavila standard za zračnost rokavic. Zasnovana in izdelana je za izboljšanje udobja z odpravljanjem toplote, ki se nabira v rokavici. Omogoča, da se rokavice nosijo dlje in udobneje. Tehnologija omogoča 360-stopinjsko dihanje roke.

Uporaba: domača opravila, obdelava in inšpekcijska dela, vrtnarstvo, rokovanje z majhnimi predmeti, primarna, sekundarna in končna obdelava in montaža, vzdrževalna dela, logistika in skladiščna dela, uporaba orodij in instrumentov, natančna mehanska dela, splošna uporaba.

Izberite idealne rokavice z orodjem ATG GLOVE FINDER.

Podjetje ATG® se osredotoča na inovacije in kakovost ter oblikuje, razvija in proizvaja rokavice, ki izboljšujejo učinkovitost najbolj zapletenega delovnega orodja, roke. Več o podjetju si lahko preberete v prispevku, ki smo ga za vas pripravili v segmentu "Nasveti strokovnjakov".

Pakete dostavljamo preko kurirske službe DPD. Dostavni čas za pakete je med 2 in 4 delovne dni.

Cene pošiljanja so odvisne od teže paketa:
Naročila pod 100 €: po ceniku navedenem spodaj
Naročila nad 100 €: brezplačna dostava

Teža paketa Cena transporta *
0 – 2 kg 3,00 €
2 – 5 kg 3,50 €
5 – 10 kg 4,20 €
10 – 15 kg 5,00 €
15 – 20 kg 6,00 €
20 – 25 kg 7,00 €
25 – 31,5 kg 8,50€

* navedene cene ne vsebujejo DDV

Za oddajo mnenja in oceno izdelka je potrebna prijava / registracija