#34-304BL/

Rokavice ATG MaxiCut Oil, premaz na dlaneh (posamezno pakiranje)

Na zalogi
Dostava v 2-5 delovnih dneh
10,45 
Prikaz cene:
Brez poštnine.
Najnižja cena v 30 dneh: 10,45 €.
Brez poštnine.
Najnižja cena v 30 dneh: 10,45 €.
Kratek opis izdelka
Delovne rokavice ATG MaxiCut Oil zagotavljajo visoko stopnjo zaščite proti vrezninam. Premaz iz nitrilne mikropene poskrbi za optimalen oprijem.

Delovne rokavice ATG MaxiCut Oil zagotavljajo visoko stopnjo zaščite proti vrezninam. Površinski premaz iz nitrilne mikropene poskrbi za optimalno prijemanje in odlično učinkovitost. Rokavice ATG MaxiCut Oil so namenjene za rokovanje v vlažnem okolju in okolju z olji.

Premaz: Na dlaneh sintetični nitrilni premaz, odporen na tekočine in vreznine, na dlaneh in prstih površinski premaz iz nitrilne mikropene, skupna debelina na dlaneh 1,3 mm
Dolžina: 25 cm
Barva: Zeleno-črna
Razpoložljive velikosti: 6–11
Standardi: EN 420, EN 388 4331B

Tehnologije ATG

CUTtech®: zagotavlja združitev visoko zmogljive preje in vlaken za različne ravni zaščite pred urezi in visoko stopnjo udobja in zadovoljstva uporabnikov. Vse rokavice s to tehnologijo imajo dodano trajno nitrilno ojačitev med palcem in kazalcem.

LIQUItech®: tehnologijo zaznamuje vrhunska tehnika nanosa premaza, ki omogoča lahke in fleksibilne prevleke. Kombinacija različnih tehnologij nanosa premazov in brezšivnega pletenja se lahko uporablja za zaščito pred tekočinami z nizko ali visoko stopnjo kemične odpornosti, hkrati pa se ohrani izjemno visoka raven udobja.

GRIPtech®: tehnologijo omogoča zaključni premaz, ki na površinski plasti ustvari "mikro pike", ki omogočajo varnejši oprijem. Poleg tega zmanjšuje utrujenost rok, ki je povezana s pomanjkanjem ustreznega oprijema. Da bi dosegli visoko učinkovit učinek, se patentirana prevleka nanaša samo na mesta, kjer je to potrebno, da bi izboljšali in maksimizirali prožnost in spretnost rok.

HandCare®: s strani organizacije Skin Health Alliance dermatološko testirane rokavice, pred pakiranjem oprane, zagotovilo »sveže iz embalaže« na podlagi certifikata Oeko-Tex.

Uporaba: domača opravila, obdelava in inšpekcijska dela, vrtnarstvo, rokovanje z majhnimi predmeti, primarna, sekundarna in končna obdelava in montaža, vzdrževalna dela, logistika in skladiščna dela, uporaba orodij in instrumentov, natančna mehanska dela, splošna uporaba.

Izberite idealne rokavice z orodjem ATG GLOVE FINDER.

Podjetje ATG® se osredotoča na inovacije in kakovost ter oblikuje, razvija in proizvaja rokavice, ki izboljšujejo učinkovitost najbolj zapletenega delovnega orodja, roke. Več o podjetju si lahko preberete v prispevku, ki smo ga za vas pripravili v segmentu "Nasveti strokovnjakov".

Pakete dostavljamo preko kurirske službe DPD. Dostavni čas za pakete je med 2 in 4 delovne dni.

Cene pošiljanja so odvisne od teže paketa:
Naročila pod 100 €: po ceniku navedenem spodaj
Naročila nad 100 €: brezplačna dostava

Teža paketa Cena transporta *
0 – 2 kg 3,00 €
2 – 5 kg 3,50 €
5 – 10 kg 4,20 €
10 – 15 kg 5,00 €
15 – 20 kg 6,00 €
20 – 25 kg 7,00 €
25 – 31,5 kg 8,50€

* navedene cene ne vsebujejo DDV

Za oddajo mnenja in oceno izdelka je potrebna prijava / registracija