Skip to main content

B2B portal

 

 

Work Foxx – B2B portal za poslovne partnerje

Naš B2B portal je namenjen pravnim osebam in partnerskim podjetjem, ki želijo z nami dolgoročno poslovati.

Kdo smo in zakaj poslovati z nami?

Work Foxx – delovna in zaščitna oprema je specializirano podjetje na področju proizvodnje in distribucije osebne varovalne in zaščitne opreme. Naša osnovna prednost je široka izbira izdelkov, prilagodljivost, stalno izpopolnjevanje in izkušnje. Zato lahko poslovnim partnerjem ponudimo tako izdelke vodilnih svetovnih ponudnikov kot tudi lastne rešitve.

Smo uradni Premium Sales Partner podjetja Lacuna d.o.o.. V naši ponudbi najdete blagovne znamke Lacuna, GetOut, Brokula, ATG, Coverguard, Base, Univet, BLS, Kratos Safety, Mercator Medical in mnoge druge. V sodelovanju s partnerskimi podjetji pa vam lahko ponudimo še izjemno širok spekter najbolj priznanih blagovnih znamk na tržišču.

Prodajni program zajema vse od promocijskega tekstila, oblačil za delo in prosti čas, delovnih in zaščitnih oblačil, obutve in profesionalne opreme za specifična in zahtevnejša opravila. Podjetje Work Foxx se ob navedenem poglobljeno ukvarja tudi z predstavitvami in prodajo zaščitnih rokavic blagovne znamke ATG®.

Kako postati B2B partner?

Za uporabo spletnega portala morate biti registriran poslovni partner. Registrirate se lahko z izpolnitvijo spodnjega obrazca. Vaš račun takoj po prijavi v trgovino še ne bo aktiven! Administrator bo vsako prijavo obravnaval v 48 urah od oddane prijave. O aktivaciji boste prejeli obvestilo na vaš e-poštni naslov.

Prednosti registriranih uporabnikov – poslovnih partnerjev:

 • prikaz individualnih (dogovorjenih) cen;
 • prikaz stanja zaloge;
 • prikaz datumov novih dobav;
 • prikaz zgodovine nakupov.

Poslovnim partnerjem nudimo tudi podporni program. Način podpore je odvisen od specifičnega podjetja. Našim distributerjem nudimo pomoč pri prodaji, brezplačno pa vam zagotovimo tudi promocijski material in vzorčne produkte. Našim rednim kupcem nudimo brezplačne vzorce, ugodnejše cene tiska in vezenja ter še mnoge druge ugodnosti.

Za registracijo je potrebno izpolniti spodnji obrazec. Po oddaji obrazca vas bo kontaktiralo naše osebje.

 

  Ime podjetja *

  Davčna številka *

  Kontaktna oseba *

  Naslov *

  Poštna številka *

  Država *

  Mobilni telefon *

  Elektronska pošta *

  Industrija / dejavnost podjetja

  Kontakt
  Prijava v račun
  B2B registracija
  Izkoristite ugodnosti za registrirane kupce!
  Registriraj se
  Košarica
  Vaša košarica je trenutno prazna.
  Znesek košarice

  0,00